čtvrtek 8. prosince 2011

Katalog firem

Má smysl registrovat Vaší firmu do katalogů?

Samozřejmě se můžete dočíst, že registrace do katalogů v dnešní době nemá smysl. Rovněž můžete zjistit, že katalogů je v dnešní době na Českém trhu velký počet. Přes všechno co se negativního dozvíte, tak má cenu registrovat Vaší firmu a Vaše stránky do katalogů.

Vybrat správné katalogy

Samozřejmě největší katalog firem na Českém trhu jsou firmy.cz. Taky si za lepší uveřejnění zaplatíte. Otázkou zůstává jestli se Vám více nevyplatí si udělat roční PPC kampaň za ty samé peníze, nebo investovat do SEO.
Rovněž existují katalogy zdarma, které ale mají spíše funkci pro optimalizaci webových stránek. Takové katalogy pomůžou optimalizaci stránek, ale jejich administrace je bídná.

V čem je jiný katalog firem atcn.cz?

Po prozkoumání trhu v České republice jsme se rozhodli si udělat vlastní katalog firem, který bude zcela zdarma a o který se budeme starat. Rovněž jsme k němu přidali zdarma nabídku a poptávku. Rozhodli jsme se udělat celou B2B platformu, která se bude rozrůstat a zdarma uveřejňovat firmy zaregistravané v našem katalogu i na naše sociální sítě. Zdá se nám, že je čas na pomalé změny v oblasti online marketingu a že je potřeba v Čechách posouvat věci dobředu a ne pořád vydělávat na tom samém. Rovněž si myslíme, že firmy v České republice si musí více pomáhat v těžkých časech a věříme, že náš katalog firem bude dobrý krok kupředu.

Žádné komentáře:

Okomentovat